Geplaatst op

KLEIN MAAR FIJN – bohemian veranda

Het voorjaar is het moment om je tuin, balkon of dakterras op te knappen en op te fleuren. Helemaal nu we sociale contacten zoveel mogelijk moeten vermijden en zoveel mogelijk thuis moeten blijven. Op deze manier kom je toch buiten en kun je wat vitamine D opdoen. Een goede reden dus om jou buitenplek op te knappen. 

Omdat het nu zo mooi weer is, lijkt het me leuk om deze veranda met jullie te delen. Een heerlijke bohemian veranda met ronde palen. Boho, bohemian, hippie, ibiza: het maakt niet uit hoe je het noemt, maar het is een blijft de meest zomerse woonstijl. De stijl doet je denken aan vrolijkheid maar vooral de zon. Dit beloofd veel goeds! 

Vaak krijgen wij de vraag om offertes te maken voor relatief grote veranda’s. Toch wil ik deze veranda graag met jullie delen om te laten zien dat het ook anders kan. Deze veranda is gemaakt door een klant en via het instagram account van Hyggehuisje kwam ik bij deze prachtige foto’s. Als je instagram hebt, neem dan eens een kijkje op haar account. Een echte aanrader.

Toch hoeft een veranda niet altijd groot te zijn. Een veranda van een wat kleiner formaat kan juist een gevoel van knus en gezelligheid geven. Op zonnige dagen geeft dit de ultieme schaduwplek en ‘s avonds kun je er lekker wegkruipen met een dekentje, houtkacheltje, sfeerverlichting aan en natuurlijk enige versnapering. De ultieme plek om van te genieten.

Deze veranda is drie meter lang en twee meter breed. De veranda is tegen een bestaande muur gezet. Deze muur is vooraf geschilderd waardoor het al meteen een hele andere look krijgt. Er is gekozen voor onbehandeld geschild rondhout Douglas. Als dakbedekking bestaat het uit golfplaat op rol (transparant) met bamboematten. De totaalprijs van deze veranda komt op €1100,- en is dus ook nog low budget. Hoe leuk is dat!