Hermadix trappenlak en parketlak

Hermadix vloeren en trappenlak, nieuw in ons assortiment!!

Vloeren

Een houten vloer brengt sfeer en warmte en is dan ook terug te vinden in veel Nederlandse huiskamers. Houten vloeren zijn in veel houtsoorten verkrijgbaar; van zachthout tot hard hout en van afzelia hout tot walnoot hout. Een echte robuuste houten vloer is onverwoestbaar en gaat een vele mensenlevens mee. Als u uw houten vloer tijdens die lange levensduur een andere uitstraling wilt geven, kunt u dat eenvoudig bereiken door de vloer te oliën of te lakken. Laminaat is – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – geen hout en kan daarom niet gelakt of geolied worden.

Trappen

Binnentrappen worden gemaakt van verschillende houtsoorten en zijn er in allerlei vormen en lengtes. Binnentrappen werden vroeger vooral bekleedt met vloerbedekking of halve maantjes om uitglijden en houtslijtage te voorkomen. De algemene trend is nu dat trappen binnenshuis onbedekt blijven zodat de robuuste uitstraling van het hout behouden blijft.

 

Binnentrappen kunnen het beste behandeld worden met trappenlak. Er is zowel transparante als gekleurde trappenlak verkrijgbaar. Het beste kunt u kiezen voor een trappenlak die ook zorgt voor een antisliplaag, zoals Hermadix trappenlak.

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten