Geplaatst op

Stange begint het jaar gezellig!

Allereerst een gelukkig nieuwjaar namens het hele team van Stange houthandel. De feestjes en vrije dagen zijn weer even voorbij en het werken kan weer beginnen.

Vorige week vrijdag, 3 januari, hebben we een nieuwjaarsmiddag en avond gehad met personeelsleden, aanhang, kinderen en vrienden bij Flevo on Ice in Biddinghuizen. De middag begon om 15:00 met koffie en gebak met aansluitend twee activiteiten. Iedereen werd onderverdeeld in verschillende teams en zouden gaan strijden tegen elkaar.

Het eerste activiteit was driftkarten. Dit bleek toch wat lastiger te zijn dan iedereen in de eerste instantie dacht. Er vlogen veel karts de bocht uit en ronde tijden bleven rond de 40seconde. Het baanrecord op deze baan was 27seconden. Maar helaas is niemand daar over heen weten te komen haha. De kinderen konden niet mee doen met het driftkarten. Zij waren niet getreurd want er waren genoeg andere activiteiten te doen voor de kinderen zoals schaatsen op de kunstijsbaan, met banden van een glijbaan en er was een grote speeltuin.

Tussen het eerste en tweede activiteit hadden we een pauze om wat te drinken en voor vrije tijd. In deze vrije tijd kon er geschaatst worden. Het tweede activiteit waar iedereen aan deel kon nemen bestond uit curling. Dit activiteit werd gedaan op de ijsbaan met verlichte banen.

Na de activiteiten stond er een heerlijk buffet klaar en was er een gelegenheid om te borrelen en de uitslag van de activiteiten bekend te maken. Tot op heden weet niemand welk team heeft gewonnen. Briefjes waren zoek geraakt en na een paar borrels was de competitiestrijd verdwenen.