Bamboe rollen / schermen

Bamboe, een duurzaam product!

Bamboe

Bamboe is er tegenwoordig op veel manieren in de tuin te verwerken, met bamboematten op rol en bamboeschermen  maak je de mooiste tuinafscheidingen en met bamboepalen kun je je tuin in een oosterse sfeer inrichten.

Ook wordt Bamboe tegenwoordig vaak als dakbedekking verwerkt op veranda’s, (in combinatie met golfplaat op rol)
Met een dakbedekking van Bamboe komen de zonnestraaltjes heel mooi door de kieren heen zonder dat je in de volle zon zit.

Bamboe op rol is er in 2 verschillende variaties, dunnen bamboe samengevlochten met gegalvaniseerd draad en dikke bamboe, de dikke bamboe is met elkaar verbonden door een dik draad dwars door de bamboestokken heen.

Ook zijn er 2 variaties in kleur, de neutrale lichtbruine kleur en de black bamboe, deze is donkerbruin van kleur

Bamboe komt uit oost Europa en komt per zending binnen, helaas varieert de dikte van de bamboe nog wel eens, als je meerdere rollen nodig hebt is het beter om dit uit één partij te halen, kan zijn dat er een maand later een nieuwe zending binnen is bij de importeur die dan net weer afwijkt.

Om Bamboe buiten mooi te houden is het aan te raden bamboe te behandelen anders wordt het grijs, dit kan met speciale bamboe lak

Dunne bamboe op rol ca 8mm (Oriental) wordt standaard geleverd in rollen van ca 300cm
verkrijgbaar in de hoogtematen 100, 150 en 200cm

Bamboerolscherm Dalian, gemaakt van dikke stokken ca 15/20mm.

De Bamboe black, gemaakt van dikke zwarte bamboestokken ca 15/30mm

Bamboeschermen zijn stevige robuuste schermen die met elkaar verbonden zijn met dikke bamboepijpen van ca 15mm, de dikte van de kaders om de schermen heen is ca 35/40mm.

Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond