Geplaatst op

Klus in Leusden

Jaja, Stange Houthandel begint met een Blog schrijven. Hoe leuk is dat?

Vorige week hebben wij meerdere klussen afgerond maar ik zal jullie wat meer gaan vertellen over de super leuke klus uit Leusden. De klant had speciale wensen waar wij onze enige bedenkingen over hadden. Bijvoorbeeld de groene dakpanplaten op de veranda. Maar wauw, wat is dat leuk geworden. Zo zie je maar dat wij het ook niet altijd weten en samen met de klant tot een mooi eind resultaat kunnen komen. Dit is nou echt maatwerk zonder meerprijs.

Remco heeft een voetblessure gehad en heeft enige tijd op kantoor gewerkt. Dit omdat hij niet thuis wou komen te zitten en zich nuttig wou maken binnen het bedrijf. Hoe grappig en handig is dat, iemand van het klusteam op kantoor om offertes te maken, te bespreken en situaties in te schatten bij de klant thuis.

Remco is weer genezen na zijn voetblessure en kon deze klus weer gaan plaatsen. Remco heeft de klus aangenomen, is bij de klant geweest om het één en ander door te nemen en heeft vervolgens ook de klus geplaatst samen met Rick en Kyle. Een super trio, als je het mij vraagt.

De veranda is tegen een bestaande schuur geplaatst met een doorgang naar de bestaande schuur. Het dak heet een lessenaarsdak. Een lessenaarsdak is een dak wat naar achter afloopt. Op het dak zijn dakpanplaten mat groen geplaatst. Naast de groene dakpanplaten had de klant ook de wens om het dak te isoleren. Dit gebeurt normaliter niet, maar omdat dit een speciale wens was van de klant kunnen wij dat regelen natuurlijk. De prijs op de website is exclusief isolatie voor het dak. De staanders en liggers zijn van Douglas hout geschaafd 14x14cm en de wanden van Douglas blokhutprofiel. Naast de veranda had de klant oog voor enige detail en wou in de afwerkingen de gordingen schuin afgezaagd en zijn er schoren in de veranda gezet. Dit geeft een mooi eindresultaat en oog op detail. Het klusteam heeft voor deze veranda de volledige montage op zich genomen. Deze veranda is in drie dagen gezet.